LOCAL | Un bărbat din Botoșani a ajuns pe patul de spital după ce a căzut din căruță

Miercuri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Botoșani au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comunei Vorona.

Din verificările efectuate la fața locului, s-a stabilit următoarea situație de fapt:

La data de 29.07.2020, în jurul orelor 18.20, un bărbat de 37 ani din comuna Vorona, a condus un atelaj cu tracțiune animală pe drumul județean DJ208H, pe raza localității de domiciliu, iar la un moment dat a pătruns cu o roată a atelajului pe acostament, împrejurare în care pasagerul din dreapta s-a dezechilibrat și a căzut în șanț.

În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea pasagerului, un bărbat de 42 ani din comuna Vorona, care a fost transportat cu o ambulanță la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Atât conducătorul atelajului cu tracțiune animală, cât și pasagerul, au fost testați alcoolscopic, rezultând pentru primul o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru cel de-al doilea o valoare de 1,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

The post LOCAL | Un bărbat din Botoșani a ajuns pe patul de spital după ce a căzut din căruță appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole