LOCAL | Șofer depistat la controlul de frontieră cu permis de conducere necorespunzător – FOTO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Româneşti efectuează cercetări cu privire la un cetățean din R. Moldova care a săvârșit o infracțiune la regimul juridic al circulației rutiere în zona de competență.

 

Miercuri., în jurul orei 00.10, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Româneşti, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza localității Ştefăneşti, pentru control, un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă de tip platformă, condus de cetățeanul moldovean M.C., în vârstă de 32 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat faptul că pentru a conduce ansamblul de vehicule în cauză este necesară categoria „BE”, pe care şoferul nu o deține.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă că permisul de conducere valabil deţinut nu ii dădea dreptul de a conduce ansamblul de vehicule.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

The post LOCAL | Șofer depistat la controlul de frontieră cu permis de conducere necorespunzător – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole