LOCAL | Orașul Flămânzi va fi racordat la gaz. Investiția este de 4 milioane de lei

Proiectul de alimentare cu gaz a orașului Flămânzi a fost aprobat, s-au obținut toate avizele necesare și s-a demarat licitația.

Potrivit primarului Dan Oloeriu, deja s-a demarat procedura de licitație iar pe 27 decembrie este termenul limită de depunere a ofertelor. Ulterior, vor fi analizate aceste oferte și se va desemna câștigătorul.

„Legislația s-a modificat și avem posibilitatea de a scoate noi la licitație acest serviciu. Am muncit trei ani pentru a obține un aviz de la ANRE iar prin modificarea legislației, acest aviz a picat. Din acest moment, licitația se poate desfășura la nivelul UAT-ului. În momentul de față suntem la stadiul de publicare a anunțului și documentației de atribuire. Pe data de 27 decembrie este termenul limită de depunere a ofertelor. Sperăm să fie mai multe oferte depuse. Investiția este asigurată sută la sută din banii noștri dar prin concurența respectivă, operatorul poate să vină cu un anumit procent în completarea investiției noastre”, a precizat Dan Oloeriu, primarul orașului Flămânzi.

Proiectul are o valoare de patru milioane de lei. Din acești bani se vor realiza 18 kilometri de rețea de  gaz, urmând a fi aproximativ 1200 de gospodarii racordate.

www.nordestnews.ro

The post LOCAL | Orașul Flămânzi va fi racordat la gaz. Investiția este de 4 milioane de lei appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole