LOCAL | Moartea cumplită a unui bebeluş. A fost născut acasă de o mamă de 16 ani care a ţinut sarcina secretă

Un nou-născut a murit asfixiat după ce mama acestuia, o adolescentă de 16 ani a ascuns sarcina. Copila a născut acasă, în secret, iar bebeluşul a murit după ce a rămas fără aer în timpul naşterii.

Incident şocant într-o comună din judeţul Botoşani. Un bebeluş a murit asfixiat după ce mama acestuia, o adolescentă de 16 ani din satul Hlipiceni a încercat să nască singură, acasă, în secret. A fost depistată de mama ei, dar era deja prea târziu pentru bebeluş.

Sarcină purtată în secret

Tânăra de 16 ani a rămas gravidă dar a ascuns sarcina. Nici măcar mama acesteia nu şi-a dat seama. Sâmbătă dimineaţa a venit însă sorocul. Tânăra s-a închis în cameră şi a încercat să nască singură. Din nefericire copilul s-a născut cu picioarele înainte. Capul a rămas blocat în zona pelvină şi micuţul s-a asfixiat. Mama tinerei a realizat că ceva nu este în ordine. A intrat în cameră şi a încercat să scoată copilul dar fără succes. A sunat la 112 dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva copilul.

Sursa: adevarul.ro

The post LOCAL | Moartea cumplită a unui bebeluş. A fost născut acasă de o mamă de 16 ani care a ţinut sarcina secretă appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole