LOCAL | Logan căutat pentru confiscare, depistat la Stânca – FOTO

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit un autoturism înmatriculat în România, care figura în bazele de date cu alertă ca bun căutat în vederea confiscării.

 În data de 12 iunie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, cetățeanul român S.I., în vârstă de 28 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes care transporta, pe o platformă, un autoturism marca Logan, înmatriculat în România.

În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au stabilit faptul că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din România.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul în valoare de 28.200 de lei, urmând a fi predat lucrătorilor din cadrul Poliţiei Iaşi.

The post LOCAL | Logan căutat pentru confiscare, depistat la Stânca – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole