LOCAL | Locul I pentru o jandarmeriță din Botoșani la ,, Campionatul de tir al Ministerului Afacerilor Interne 2019″ – FOTO

Lotul de tir al Jandarmeriei Române, din care a făcut parte și o jandarmeriță botoșăneancă, plutonier Vorniceanu Mihaela, a ocupat locul I la ,, Campionatul de tir al Ministerului Afacerilor Interne 2019″.

Etapa finală a competiției s-a desfășurat în această săptămână în poligonul de tragere al M.Ap.N. din Sângeorgiu de Mureș. Pe lângă urcarea pe prima treaptă a podiumului de premiere al M.A.I. cu echipa, jandarmerița a ocupat și un meritoriu loc IV la tir individual femei cu pistolul calibru 7,65 mm. În categoria sa, Mihaela a concurat cu încă 27 de angajate ale ministerului. La finala similară de anul trecut, a urcat la individual pe cea de-a treia poziție a podiumului de premiere.

 

The post LOCAL | Locul I pentru o jandarmeriță din Botoșani la ,, Campionatul de tir al Ministerului Afacerilor Interne 2019″ – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole