LOCAL | Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici: ,,Județul Botoșani și toată țara are nevoie de un președinte care să fie în primul rând un bun român” – FOTO&VIDEO

Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, a votat  la Școala Gimnazială Nr. 1. Senatoarea a venit însoțită de soțul ei.

,,Am votat pentru candidatul care a demonstrat că este alături de fiecare român și care reprezintă singura garanție că vor fi continuate creșterile de venituri din ultimii 3 ani și realizarea investițiilor din toată țara și din județul Botoșani.

Județul Botoșani și toată țara are nevoie de un președinte care să fie în primul rând un bun român, care să iubească oamenii și să se afle în permanență printre ei. Avem nevoie de un președinte al tuturor românilor care să pună capăt urii și dezbinării între români, care să apere drepturile câștigate de români în ultimii 3 ani!

Am ales un președinte care a arătat că este o persoană implicată și interesată de tot ce se întâmplă în fiecare județ din țară și care s-a aplecat asupra județului nostru și a sprijinit botoșănenii prin investiții în fiecare localitate din Botoșani.

Am votat pentru un președinte care ne-a arătat că este un bun român, cu o credință de neclintit în valorile democrației, liderul unei echipe cu un portofoliu de realizări importante și viziune modernă.

Am votat pentru singurul candidat care este în stare să oprească valul de austeritate care a început să lovească țara noastră de o săptămână.

Românii merită un președinte care să fie implicat, să fie alături de ei, care pune întotdeauna pe primul loc oamenii și nevoile lor și nu unul care să fie interesat doar de o parte din cetățeni și să ignore cetățenii care nu îl votează. Lucrurile bune nu se pot face decât dacă asculți pe fiecare, te apleci la problemele persoanei și apoi faci tot ce ține de tine să le rezolvi.

Pentru a avea un președinte alături de fiecare român și fiecare botoșănean, este important să mergem cu toții la vot. Viitorul comunității noastre depinde de implicarea fiecărui cetățean”, senatorul Doina Federovici.

 

The post LOCAL | Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici: ,,Județul Botoșani și toată țara are nevoie de un președinte care să fie în primul rând un bun român” – FOTO&VIDEO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole