LOCAL | Complex sportiv de peste 6 milioane lei construit în orașul Săveni

Complex sportiv de peste 6 milioane lei construit în orașul Săveni. Promisiunea făcută de domnului ministru Daniel Suciu la ultima vizită în județul Botoșani este îndeplinită.

Un complex sportiv de peste 6 milioane de lei va fi construit în orașul Săveni, în baza unui proiect finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI).

CNI a lansat licitația pentru stabilirea firmei de construcții care va face proiectarea și execuția lucrărilor de pe strada Independenței nr. 2 Săveni. Complexul Sportiv de la Săveni va dispune de un teren de fotbal (90 m x 45m conform STAS National), un teren de volei (18 m x 9m ) și unul de baschet (15m x 28 m). De asemenea, complexul va avea o tribună acoperită, cu capacitatea de 800 locuri , inclusive cu zona VIP, sub care vor fi amenajate vestiare, sală de conferințe, cabinet medical , birouri sau grupuri sanitare.

The post LOCAL | Complex sportiv de peste 6 milioane lei construit în orașul Săveni appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole