LOCAL | Cătălin Flutur: ,,La mulți ani tuturor polițiștilor botoșăneni!”

La mulți ani, cu ocazia Zilei Poliției Române, tuturor cadrelor acestei instituții esențiale pentru bunul mers al societății!

Bravi comandanți, ofițeri, subofițeri, cadre civile ale Poliției botoșănene, vă felicit pentru activitatea din ultimul an și vă mulțumesc în numele întregii comunități pentru serviciile asigurate municipiului nostru!

Sunt convins că, în această perioadă extrem de dificilă pentru noi toți, simțiți, fiecare dintre voi, responsabilitatea uriașă care vă apasă pe umeri. Avem deplină încredere în voi, în modul profesionist în care vă veți îndeplini misiunile în situația de criză comunitară pe care o traversăm ca urmare a amenințării reprezentate de pandemia de coronavirus COVID-19.

În calitate de primar al municipiului Botoșani, vă solicit să dați dovadă, mai mult decât oricând, de responsabilitate și de fermitate în aplicarea măsurilor dispuse în contextul stării de urgență de la nivel național, județean și municipal! Faceți-vă datoria fără compromisuri și veți contribui substanțial la depășirea actualei situații, a amenințărilor la care este supusă întreaga noastră comunitate, la salvarea de vieți omenești!

Știu că sunteți, la fel ca noi toți, membri ai unor familii care trebuie protejate în această perioadă. Știu că cei dragi vouă sunt îngrijorați de faptul că vă aflați, alături de cadrele medicale și de alte câteva categorii profesionale, în prima linie a războiului cu înfricoșătorul inamic reprezentat de virusul COVID-19. Cu atât mai mult apreciem cu toții ceea ce faceți în aceste zile și în cele, dificile, care vor urma. Suntem alături de voi cu sufletul și cu gândurile noastre! Avem deplină încredere în voi!

Încă o dată, la mulți ani tuturor polițiștilor botoșăneni!, le-a transmis Primarul Municipiului Botoșani, Cătălin Mugurel Flutur

The post LOCAL | Cătălin Flutur: ,,La mulți ani tuturor polițiștilor botoșăneni!” appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole