LOCAL | Botoșănenii care vor să devină salvatori din pasiune mai au la dispoziție o perioadă scurtă pentru înscriere

Au mai ramas 16 zile in care doritorii se pot înscrie in programul ”Salvator din pasiune”.

Informații despre cum poți sa devii voluntar se găsesc pe site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al Judeţului Botoşani –www.isubotosani.ro. Te poți interesa si la sediul inspectoratului (strada Uzinei, nr. 3, municipiul Botoșani) sau la numărul de telefon 0231/508 143.

Sa devii voluntar, trebuie să îndeplinesti următoarele condiții :

– vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani;

– apt din punct de vedere medical;

– să nu fi fost condamnat pentru săvârşirea infracţiuni lor cu intenţie;

– să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă.

Dosarul trebuie să conţină: cererea de înscriere, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au vârsta de peste 18 ani), copie după actul de identitate, avizul psihologic cu mențiunea ”apt pentru activitatea de voluntariat în cadrul IGSU”, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau în curs de desfăşurare, adeverinţa medicală din care să reiasă cumulativ cel puțin două din următoarele criterii: nu se află în evidență cu boli cronice, apt pentru efort fizic de nivel mediu, clinic sănătos, precum şi acordul părinţilor/tutorelui legal, pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani.

The post LOCAL | Botoșănenii care vor să devină salvatori din pasiune mai au la dispoziție o perioadă scurtă pentru înscriere appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole