LOCAL | Bănci noi pe Bulevardul George Enescu, până la intersecția cu Strada Primăverii. Activități edilitare diverse în tot municipiul Botoșani – FOTO

Angajații DSPSA continuă lucrările de schimbare a mobilierului urban și de înfrumusețare a orașului. Au fost montate bănci noi pe Bulevardul George Enescu, până la intersecția cu Strada Primăverii.
De asemenea, au fost trasate parcările de reședință pe Strada Săvenilor.
Alți angajați ai direcției au toaletat arborii din vecinătatea Străzii Tătarilor, pentru a permite constructorului să continue lucrările de modernizare a străzii.
Nici grija pentru mobilierul din Parcul Mihai Eminescu nu a fost lăsată deoparte. Toate mesele de șah ale grădinii publice au fost înnoite cu fețe noi, pe care tablele în pătrățele alb-negre sunt proaspăt vopsite.

 

The post LOCAL | Bănci noi pe Bulevardul George Enescu, până la intersecția cu Strada Primăverii. Activități edilitare diverse în tot municipiul Botoșani – FOTO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole