LOCAL | Amendă usturătoare pentru un tânăr din Botoșani care a părăsit locuința unde era izolat

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul IPJ Botoșani au acționat în teren alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică pentru prevenirea și combaterea criminalității.

Marți., polițiștii dorohoieni au fost sesizați de către  Direcția de asistență socială Dorohoi cu privire la faptul că un tânăr de 26 de ani din municipiu nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acesta a fost depistat în scurt timp, fiind condus într-unul dintre centrele de carantină pentru o perioadă de 14 zile. Față de persoana în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 5.000 lei. De asemenea, alte două persoane nu au respectat regimul de izolare și au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5.000 lei. În total au fost efectuate verificări la 1.484 de persoane izolate la domiciliu. Totodată, în noaptea de 24/25.03.2020 au fost aplicate 52 de sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație în valoare totală de 128.600 lei.

The post LOCAL | Amendă usturătoare pentru un tânăr din Botoșani care a părăsit locuința unde era izolat appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole