LIVE BLOG Premier League etapa a 12-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Chelsea a învins Crystal Palace. Acum se joacă patru meciuri

Etapa a 12-a din Premier League se întinde pe durata a trei zile: vineri 8 noiembrie, sâmbătă 9 noiembrie şi duminică 10 noiembrie. Cel mai aşteptat meci al sezonului se joacă şi ultimul, duminică, de la ora 18:30, pe Anfield Road, Liverpool – Manchester City.

UPDATE, 9 noiembrie, ora 17:00/ Au început patru meciuri din runda a 12-a din Premier League:

  • Burnley – West Ham 2-0 (Barnes, min. 11, Wood, min 44)
  • Newcastle – Bournemouth 1-1 (Yedlin, min. 42 / Wilson, min. 14)
  • Southampton – Everton 0-1 (Davies, min. 4)
  • Sheffield – Tottenham 0-0

UPDATE, 9 noiembrie, ora 16:30. Chelsea a trecut de Crystal Palace cu 2-0 și, cel puțin până la derby-ul Liverpool – Manchester City, echipa lui Frank Lampard urcă pe locul 2 în Premier League cu 26 de puncte, la 5 în spatele ”cormoranilor”.

Se mai joacă sâmbătă în Premier League:

Ora 17:00

Burnley – West Ham

Newcastle – Bournemouth

Southampton – Everton

Tottenham – Sheffield United

ora 19:30

Leicester – Arsenal


Sâmbătă, 9 noiembrie

Chelsea – Crystal Palace 2-0 (T. Abraham 52, Pulisic 79)


LIVE BLOG Premier League etapa a 12-a

Se începe vineri cu un meci oarecare, din zona suferinţelor, Norwich – Watford. Oaspeţii caută şi acum cheia care să le deschidă porţile către prima lor victorie în acest sezon, motiv pentru care se află pe ultimul loc. Norwich, după ce a făcut să explodeze bomba sezonului, când a bătut pe Manchester City, e în cădere liberă şi a coborât până lângă adversarul din acest meci, cu doar 7 puncte.

Sâmbătă se joacă şase meciuri. Primul de la ora 14:30, este un derby londonez care nu va fi deloc uşor pentru Chelsea. Crystal Palace are prostul obicei de a face meciuri mari cu echipele tari şi să piardă cu adversarele modeste. Chelsea construieşte sub bagheta lui Frank Lampard o echipă tânără, de mare perspectivă, dar mai are multe de pus la punct. Oaspeţii au bătut ultima dată pe Stamford Bridge în 2017. La noianul de absenţe mai vechi lui Lampard i-a mai apărut una, Mason Mount, unul dintre tinerii de calitate promovaţi în acest sezon.

Arsenal, deplasare dificilă la Leicester

Tottenham primeşte vizita lui Sheffield United şi după victoria clară de la Belgrad, în Champions League, parcă a venit momentul şi pentru redresarea în Premier League. Spurs au ajuns pe locul 11 şi ultima lor victorie în campionat a fost pe 29 septembrie, 2-1 acasă cu Southampton.

Meci foarte interesant sâmbătă seară, la Leicester – Arsenal, echipa locală având un parcurs cu adevărat excelent, ocupând locul 3 şi dând impresia că poate lupta pentru un loc de Champions League. Din 2015 tunarii nu au reuşit mai câştige la Leicester, atunci făcând-o cu scorul de 5-2.

City vrea să rupă invincibilitatea lui Liverpool

Duminică e rândul celor două echipe din Manchester. Prima intră în scenă United, care primeşte vizita unui Brighton în ascensiune, urcând pe locul 8. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer e pe poziţia a 11-a. Diavolii sunt favoriţi, jucând pe teren propriu, dar Brighton e periculoasă pe contraatac.

De la ora 18:30 toate privirile vor fi aţintite asupra meciului Liverpool – Manchester City. Pe teren vor fi cormoranii lui Jurgen Klopp, care sunt pe primul loc, cu 31 de puncte, neînvinşi. City, campioana ultimelor două ediţii, are cu şase puncte sub, dar sezonul trecut a recuperat nouă puncte faţă de Liverpool în cea mai tare ediţie din istoria Premier League, pentru că Liverpool ar fi fost campioană în orice ediţie cu punctele făcute.

Programul etapei a 12-a din Premier League

Vineri, 8 noiembrie

Norwich – Watford 0-2

Sâmbătă, 9 noiembrie, ora 17:00

ora 14:30 Chelsea – Crystal Palace

Burnley – West Ham

Newcastle – Bournemouth

Southampton – Everton

Tottenham .- Sheffield United

ora 19:30 Leicester – Arsenal

Duminică, 10 noiembrie, ora 16:00

Manchester United – Brighton

Wolverhampton – Aston Villa

ora 18:30 Liverpool – Man. City

Clasament înaintea etapei a 12-a în Premier League

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole