Liderul USR PLUS Mureș, detalii despre ”finala” Cioloș – Barna

Dacian Cioloș a obținut cele mai multe voturi (15.111 de voturi reprezentând 46%) pentru președinția USR PLUS în primul tur al alegerilor care s-a încheiat joi, 23 septembrie. Pe locurile 2 și 3 ale competiției electorale care s-a desfășurat online și a avut o prezență la vot de 75% s-au clasat Dan Barna (14.404 de voturi reprezentând 43,9%) și Irineu Ambrozie Darău (3.300 de voturi reprezentând 10,1%).

”În Mureș au fost 570 de membri cu drept de vot. Președintele este votat de toți membri cu drept de vot, din toată țara”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Irina Sorescu-Vasile, președintele USR PLUS Mureș.

Turul doi al alegerilor pentru președinția USR PLUS se va desfășura între Dacian Cioloș și Dan Barna și a început sâmbătă, 25 septembrie, la ora 19.00, urmând să se termine vineri, 1 octombrie, la ora 19.00.

”Votul este online, pe o platformă securizată și specializată pentru desfășurarea unor astfel de alegeri. Membri cu drept de vot primesc un link pe e-mail și își exercită dreptul de vot”, a mai precizat președintele USR PLUS Mureș.

Alex TOTH

Post-ul Liderul USR PLUS Mureș, detalii despre ”finala” Cioloș – Barna apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole