Liderul USR, Dan Barna, a primit usturoi la sosirea la Botoșani. „Pentru a alunga spiritele rele din Parlament” – FOTO&VIDEO

Liderul USR, Dan Barna, s-a aflat duminică în județul Botoșani, vizita sa având conotație electorală, decis fiind să convingă staff-ul și membrii locali să-i acorde votul în alegerile interne, unde îi are drept contra-candidați pe Irinel Darău şi pe co-preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş. Oficialul a venit însoțit de fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, deputata Cristina Prună şi primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Viziteu.

Dan Barna a fost primit la Hotel Belvedere cu zeci de membri ai USR din județ, cu care a discutat pe anumite subiecte. La final a primit un cadou sugestiv, o cunună de usturoi, cu care „ar face bine să alunge spiritele rele din Parlament”.

The post Liderul USR, Dan Barna, a primit usturoi la sosirea la Botoșani. „Pentru a alunga spiritele rele din Parlament” – FOTO&VIDEO appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole