Lider USR: “Primarul Clujului e plafonat, plictisit. Nu l-aș mai putea vota niciodată”

Elek Levente, membru al Biroului Național USR si fost președinte al partidului, critică dur administrația locală clujeană. Levente, care este și președintele Asociației pentru Protecția Urbanistică a Clujului, a declarat în emisiunea Servus, Cluj! că primarul Emil Boc ignoră cu bună știință regulile urbanistice și îl acuză că e mai preocupat de imaginea personală decât de bunăstarea clujenilor.

”Am fost votantul lui, l-am votat de 3 ori, după care nu l-aș mai putea vota niciodată. Unul e prea puțin, două e ok, 3 e prea mult, 4 deja sunt enervante. La al 5-lea mandat e deja super enervant. În momentul de față eu îl văd pe primarul Clujului plafonat, plictisit, nu mai are chef decât de imaginea personală. Chiar am citit astăzi un articol legat de urbanism, de clădirea de pe Theodor Mihaly, în care ca spunea: care e problema, cetățeanul poate să intervină! Despre ce vorbim? Când l-ai ascultat tu pe cetățean? Am fost personal în Consiliul Local și am vorbit cu primarul despre un proiect imobiliar, mi-a spus știu că aveți dreptate, mergeți în instanță și vă faceți dreptate acolo. Cum adică, eu să repar prostiile pe care le-ați făcut voi pe banii mei, în instanță? Asta-i viața, asta este politica, ăsta a fost răspunsul”, a declarat membrul USR.

Acesta spune că discuția făcea referire la scandalul imobilelor de pe strada Măceșului, unde mai multe blocuri turn au fost ridicate între case. Întreaga discuție cu Elek Levente o puteți urmări pe pagina de facebook Servus, Cluj!

The post Lider USR: “Primarul Clujului e plafonat, plictisit. Nu l-aș mai putea vota niciodată” appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole