Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, în topul mediilor pe județ la Examenul Național de Bacalaureat

Printre performerii examenului de Bacalaureat din acest an se numără și absolvenții Promoției 2024 a Liceului Teoretic ”Lucian Blaga” din municipiul Reghin cu o promovabilitate de 87,15 %, înainte de soluționarea contestațiilor. Tot la capitolul reușite amintim aici a doua medie pe județul Mureș (9,95) obținută de liceul reghinean.

„Felicitări Promoției 2024 pentru rezultatele obținute la Examenul Național de Bacalaureat 2024! Rezultatele înainte de contestațîi indică o promovabilitate de 87,15 % și a două a medie pe județul Mureș pentru Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”. De asemenea, trei elevi sunt în Top 10 medii pe județul Mureș, iar 51 elevi au obținut Media de BAC cu note între 9-9,99. Nu în ultimul rând, avem 18 note de 10 (zece) și 15 elevi care au obținut cel puțin o notă de 10 (zece) la diferite discipline de examen (Istorie: 3 elevi, Matematică/ Mate-Info: 4 elevi, Biologie: 2 elevi, Chimie: 2 elevi, Fizică: 3 elevi, Geografie: 3 elevi, Logică: 1 elev). Trebuie amintit aici faptul că trei elevi au obținut nota 10(zece) la două discipline de examen”, au precizat reprezentanții Liceului Teoretic „Lucian Blaga”.

(Redacția)

Post-ul Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, în topul mediilor pe județ la Examenul Național de Bacalaureat apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole