Liberalii, nemulțumiți de situația din Consiliul Local Târgu-Mureș

Conducerea PNL Târgu-Mureș a remis joi, 7 noiembrie, un comunicat de presă despre ultimele evenimente din Consiliul Local Târgu-Mureș. Prezentăm integral, în rândurile de mai jos, documentul semnat de consilierul județean Ervin Molnar, liderul PNL Târgu-Mureș.

”Primăria municipiului Târgu-Mureș, condusă  de ALDE și PSD, își bate joc, în continuare, de cetățenii orașului.

După ce a mințit iarăși, prin misiune și omisiune, primarul Dorin Florea se poartă ca pe feuda proprie și ignoră misiunea Consiliului Local al municipiului Târgu-Mureș.

Consilierii locali au primit, din nou cu foarte puțin timp înaintea ședinței comisiilor de specialitate, proiectul pentru rectificarea bugetară. Fără să le dea răgazul de a studia acest document pentru a propune amendamentele necesare în folosul comunității, conducerea de până în iunie 2020 a primăriei municipiului Târgu-Mureș îi umilește pe consilierii locali și îi consideră, mai departe, instrumente de semnat aberațiile lor.

Din aceste motive, Partidul Național Liberal NU VA PARTICIPA la ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Local. 

Vom fi prezenți la ședințele de rectificare a bugetului, în momentul în care bunul simț care i-a părăsit va reveni printre obiceiurile șefilor Primăriei și aceștia se vor gândi cu responsabilitate la cheltuirea banilor cetățenilor Târgu Mureșului. 

Reamintim, cu această ocazie, că Partidul Național Liberal are un singur consilier local în Consiliul Local al municipiului Târgu-Mureș, în persoana doamnei prof. univ. dr. Theodora Benedek. 

Facem această precizare pentru a răspunde manipulărilor grosolane ale consilierilor excluși  din PNL în luna februarie, care  se revendică în mod arbitrar membri ai partidului nostru, dar care continuă “să ia lumină” din biroul președintelui ALDE  Mureș, Dorin Florea, încă primarul municipiului Târgu-Mureș.”

(Redacția)

 

 

 

Post-ul Liberalii, nemulțumiți de situația din Consiliul Local Târgu-Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole