LEGE PENTRU FUNCȚIONARII STATULUI: SĂ RENUNȚE LA FEȚELE ACRE!

De câte ori nu ați ajuns în fața unui ghișeu al vreunui serviciu public în care impresia era că sunteți luat la țintă de privirea încordată a interlocutorului din spatele ferestrei minuscule? De câte ori nu ați simțit pe propria piele furnicătura deranjului absolut pe care îl produceți unui lucrător dintr-un birou public doar pentru că solicitați o informație sau că plătiți o amendă?

Am întreaga prețuire pentru toți funcționarii care își desfășoară munca absolut onest și în condiții complicate. Sunt sectoare ale statului subdimensionate unde volumul de muncă e absolut incredibil. Și desigur, nici nu mă aștept ca anchetatorii presupusului criminal din Caracal să facă glume cu acesta. Fiecare profesie are rigoarea și solemnitatea sa.

Dar nici să fim priviți cu supărare tensionată atunci când în “subcalitatea” de contribuabilii mergem să plătim taxe, impozite, amenzi, de parcă am încasa, nu am da. Și atunci e simplu: un zâmbet sau o vorbă bună ar putea rezolva mult. Ține de normalitatea unei comunități!

The post LEGE PENTRU FUNCȚIONARII STATULUI: SĂ RENUNȚE LA FEȚELE ACRE! appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole