La 100 de ani, o femeie din Budești a vrut să fie un exemplu și s-a vaccinat împotriva COVID-19

O femeie în vârstă de 100 de ani din comuna Budești a ales să se vaccineze împotriva COVID-19, aceasta participând la una dintre campaniile organizate de autorități în mediul rural al județului Bistrița-Năsăud.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, femeia este cea mai în vârstă persoană din județ care s-a vaccinat împotriva COVID-19.

”Subprefecții Atilla Decsei și Lorand Toth au fost alături de echipa de vaccinare detașată la Budești, unde astăzi, 7 iunie, s-au desfășurat activități de imunizare. Echipa detașată de la Serviciul Voluntar pentru Situațiid e Urgență Bistrița a vaccinat 53 de persoane, dintre care 30 au ales să se imunizeze cu serul Pfizer și alte 23 cu Johnson&Johnson. Printre persoanele vaccinate aici se numără și Ileana Budelecan, care, la venerabila vârstă de 100 de ani, a ales să ofere un exemplu generațiilor tinere, punând umărul, prin imunizare, la revenirea la viața pe care ne-o dorim cu toții”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Activitățile de vaccinare împotriva COVID-19 în zona rurală continuă și pe parcursul zilei de marți, când o echipă de vaccinare se va deplasa la Urmeniș și apoi la Silivașu de Câmpie.

La nivelul întregului județ Bistrița-Năsăud, până la data de la 7 iunie, au fost administrate 99.165 de doze de vaccin, numărul total al persoanelor imunizate complet fiind de 49.076.

Articolul La 100 de ani, o femeie din Budești a vrut să fie un exemplu și s-a vaccinat împotriva COVID-19 a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole