Juniorii U16 de la FC Brașov au rezultate bune în Liga Elitelor

După trei victorii consecutive, Juniorii U16 de la FC Braşov au făcut din nou un rezultat bun în Liga Elitelor. Tinerii conduşi de pe bancă de Ionuţ Mitroi şi Marian Cristescu au reuşit doar un rezultat de egalitate, acasă, contra celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 1-1.

Chiar dacă echipa noastră a jucat mai bine, tinerii fotbalişti braşoveni nu au reuşit să fructifice toate ocazile avute. Cu toate acestea, antrenorii sunt încrezători că se poate şi mai bine.
Golul nostru a fost marcat de atacantul Sebastian Racz, care la începutul acestei săptămâni a fost selectat pentru a face parte din lotul lărgit al naţionalei României de Under 16.

“A fost un meci greu, noi l-am făcut singuri aşa datorită faptului că nu am avut atitudine în prima repriză. Fiecare jucator a încercat să joace mai mult individual decât colectiv. Am făcut cadou adversarilor un penalty, am reuşit repede să egalăm, iar pe final am mai avut două – trei ocazii de gol. Sperăm la meciul următor să avem altă atitudine, să eliminăm greşelile făcute şi să fim mai concentraţi la finalizare.”, a spus la finalul meciului Marian Cristescu.

Antrenorii braşoveni au ales să înceapă această partidă în formula: Andrei Chiriac în poartă şi Robert Pandele, Robert Moroe, Cezar Ciucă, Sebastian Racz, Manuel Răuţă, Sebastian Popescu, Octavian Oprea, Vlad Cioriia, Marco Popescu, Alexandru Dascălu în teren. Au mai jucat: Dario Lazăr, Mattia Galliano, Eduard Chelaru, Bogdan Racz şi Diego Dima.
Cu 10 puncte acumulate, tinerii braşoveni îşi păstrează primul loc în clasament.
Săptămâna viitoare, juniorii noştri dau piept, în deplasare, cu Poli Iaşi.

Sursa: Transilvania365.ro – vezi articolul

Alte articole