Iulia Vântur s-a întors în România, după doi ani… A slăbit foarte mult

O adevarata prezenta! Dupa doi ani de absenta, Iulia Vantur s-a intors in Romania, iar prima ei aparitie a fost la VIVA! Party 2019. In ultimii doi ani, fosta prezentatoare TV s-a schimbat enorm: a slabit considerabil si parca arata din ce in ce mai bine! Primele fotografii cu ea stau marturie in acest sens.

Iulia Vantur a venit in Romania, dupa o absenta de doi ani, in mod discret, iar prezenta ei la VIVA! Party 2019 a fost cu aat mai spectaculoasa. Mai ales ca, in afara de noi, organizatorii, nu prea stia nimeni ca va veni. Se pare ca traiul in India ii prieste la maximum fostei prezentatoare TV, intrucat Iulia arata, acum, mai bine decat a aratat vreodata. Imbracata intr-o rochie lunga, apropiata de silueta, dar nu mulata, si cu o trena asimetrica, Iulia a fost una dintre senzatiile serii. Iar primul lucru pe care l-am remarcat a fost silueta. Vedeta a slabit enorm, arata precum un manechin de podium si emana o energie extrem de pozitiva, semn ca viata din India nu este deloc rea, scrie viva.ro.

Petrecerea noastra aniversara gradioasa nu ar fi posibila fara ‘ingredientele’ esentiale ale prietenilor nostri glo, Pandora si Smart Water, carora le multumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, multumim si: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

The post Iulia Vântur s-a întors în România, după doi ani… A slăbit foarte mult appeared first on Romania News.

Sursa: news-white.com – vezi articolul

Alte articole