Isprava unui tânăr de 18 ani! A fost prins în trafic cu o mașină furată și fără permis. A ajuns în arestul IPJ Botoșani

Duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.3 Hlipiceni au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 18 ani, din orașul Flămânzi cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta, în data de 21 ianuarie a.c., ar fi sustras un autotrusim din curtea fermei la care lucra, căreia i-ar fi montat plăcuțe cu numere de înmatriculare ale unui alt autovehicul și pe care l-ar fi condus pe drumul public din comuna Lunca, fără a deține permis de conducere.

Mai mult decât atât, acesta ar fi alimentat cu carburant, de la o stație peco, din comuna Lunca, fără a achita contravaloarea acestuia.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

The post Isprava unui tânăr de 18 ani! A fost prins în trafic cu o mașină furată și fără permis. A ajuns în arestul IPJ Botoșani appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole