Ionuț Simionca: ”Sănătatea bistrițenilor – prioritate zero în următorul mandat parlamentar”

Investițiile în sistemul de sănătate din Bistrița-Năsăud vor fi o prioritate pentru candidatul PMP la nou mandat de deputat – Ionuț Simionca. (PE)

”Voi lupta în Parlament pentru promovarea inițiativei legislative a PMP de reformare din rădăcini a sistemului sanitar. Pandemia ne-a dovedit că avem nevoie de investiţii substanţiale în modernizarea și dotarea cu echipamente performante a tuturor spitalelor din județ. Voi susține aceste investiții. Voi continua demersurile pe care le-am început pentru dotarea fiecărei comune cu o ambulanță. Voi propune un sistem de remunerare corectă pentru personalul medical adaptat la standarde europene, pentru stoparea exodului către Vestul Europei. Susțin dezvoltarea capacităţii de producţie de medicamente în România, în paralel cu refacerea în cel mai scurt timp a capacităţii României de a produce vaccinuri”, a declarat Ionuț Simionca.

Ionuț Simionca ocupă prima poziție pe lista PMP Bistrița-Năsăud pentru Camera Deputaților.

Articolul Ionuț Simionca: ”Sănătatea bistrițenilor – prioritate zero în următorul mandat parlamentar” a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole