Ioan Turc, mesaj către actuala coaliție: ”Nu avem ce căuta în faţa electoratului dacă nu rezolvăm câteva probleme“

Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, primarul Ioan Turc, a transmis un mesaj coaliției de guvernare, avertizând că trebuie făcute eforturi pentru rezolvarea mai multor probleme promise în campania electorală, atât de primari, cât și de politicieni. Ioan Turc s-a referit la probleme legate de infrastructura locală, dar și la subiectul pensiilor speciale. ”Nu avem ce căuta în faţa electoratului dacă nu rezolvăm aceste probleme”, a spus Turc.

Am discutat cu doamna Anca Dragu, președintele Senatului, cu domnul Sergiu Hossu, șeful Cancelariei Prim-ministrului, oameni cu poziții puternice în statul român, dar care au și poziții de relevanță în cadrul coaliției, despre probleme care frământă primarii, întrebări care sunt puse în permanenţă, când noi, cei care facem administraţie, dar şi politică, ne întâlnim cu primarii. Edilii aşteaptă soluţia pentru drumuri, pentru realizarea de drumuri. Proiectele de mediu sunt importante, dar prioritate – asta e România de astăzi – au apa, canalul, drumul şi gazul. Pentru aceste investiţii, Coaliţia, Guvernul au obligaţia să găsească soluţii. Dacă nu se pot realiza din bani europeni sau dacă nu toate pot fi realizate din bani europeni, să identifice soluţii care pot veni şi din zona creditării. E un lucru pe care l-am discutat și cu oaspeții noștri, dar și cu colegii mei de la Bucureşti. De asemenea, un alt lucru care interesează mult opinia publică și pe care noi l-am asumat se referă la eliminarea pensiilor speciale”, a declarat Ioan Turc, joi, într-o conferință de presă la care au participat președintele Senatului, Anca Dragu, și șeful Cancelariei Prim-ministrului, Sergiu-Horia Hossu.

Acesta a atras atenția că trebuie făcute eforturi pentru rezolvarea acestor probleme.

Peste trei ani, dacă nu rezolvăm aceste probleme, noi nu avem ce căuta în faţa electoratului. Trebuie să înțelegem acest lucru. Pe de o parte, trebuie venit cu un fel de PNDL 3, n-are relevanţă cum se numeşte, pentru a da satisfacţie oamenilor care locuiesc în rural, sunt importanţi. Pe de altă parte, trebuie să venim cu toate problemele rezolvate în faţa oamenilor, pe ceea ce priveşte reforma sistemului de justiţie, aşezarea sistemului de pensii, adică referitor la tot ceea ce am promis în campania electorală. Profit de faptul că sunt distinșii oaspeți la Bistrița pentru a comunica acest lucru”, a mai spus Ioan Turc.

Articolul Ioan Turc, mesaj către actuala coaliție: ”Nu avem ce căuta în faţa electoratului dacă nu rezolvăm câteva probleme“ a apărut prima dată pe ZIAR DE BISTRIȚA.

Sursa: Ziardebistrita.ro – vezi articolul

Alte articole