Investiție de 54 de milioane de lei pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare din județ

Compania de Apă „Someș” S.A., operator regional aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a primit recent notificarea de acceptare pentru finanțare a proiectului „Extindere rețele de alimentare cu apă și canalizare în aglomerările Cluj-Napoca, Gherla, Dej, Huedin, Aghireșu-Fabrici, Bonțida și Cojocna” prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR. Lucrările vizează extinderea rețelelor de apă și canalizare  în 11 localități din județul Cluj, respectiv Cluj-Napoca, Florești, Gherla, Mintiu Gherlii, Dej, Huedin, Macău, Leghia, Băgara, Bonțida și Cojocna. Concret, rețelele de apă vor fi extinse pe o lungime totală de 13,48 km, iar cele de canalizare pe o lungime de 33,99 km.

”Este o nouă veste bună și o investiție la finalul căreia, cu ajutorul banilor europeni, vom obține o infrastructură de apă și canalizare modernă, adaptată celor mai noi standarde în domeniu. Astfel, vom aduce clujenilor un plus de bunăstare și confort. De asemenea, e un pas înainte spre ambițiosul obiectiv asumat, acela de racordare integrală a județului la apă potabilă de cea mai bună calitate și canalizare.”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

The post Investiție de 54 de milioane de lei pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare din județ appeared first on Stiri de Cluj – Servus Cluj.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole