Întâlnire de lucru pe tema depozitării ilegale de deșeuri în Reghin

În cursul zilei de marți, 17 noiembrie, prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a convocat o ședință de lucru cu privire la depozitarea ilegală a deșeurilor pe terenul din apropierea stației de transfer de pe strada Gurghiului din municipiul Reghin.

,,Reprezentanții Gărzii de Mediu Mureș au prezentat măsurile corective dispuse în urma controalelor efectuate în zonă, iar reprezentanții Primăriei Reghin au dat asigurări că o parte dintre măsuri au fost puse în aplicare pentru stoparea depozitării deșeurilor în această zonă. De asemenea, reprezentantul operatorului de salubritate din Reghin ne-a informat că a demarat lucrările de grupare a deșeurilor și înlăturare a acestora, urmând ca situația să fie urmărită de toate autoritățile implicate, în perioada următoare. La ședința de lucru au luat parte și reprezentanții Consiliului Județean Mureș și ADI Ecolect, instituții implicate în gestionarea sistemului de salubrizare din localitățile județului Mureș”, a informat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Post-ul Întâlnire de lucru pe tema depozitării ilegale de deșeuri în Reghin apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole