ÎNGRIJORĂTOR! Sutele de cazuri noi de COVID-19 persistă în Mureș!

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis vineri, 20 noiembrie, prin intermediul unui buletin de presă, faptul că până la data curentă, în județul Mureș au fost confirmate 10.393 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, față de ziua precedentă înregistrându-se 361 de cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

,,Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 31 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș. Potrivit informațiilor DSP Mureș, la această dată sunt internate 581 persoane confirmate pozitiv în spitalele din județul nostru. De asemenea, până la această dată, 1.163 de persoane s-au vindecat și au fost externate din spitalele din județul Mureș. În plus față de acestea, 870 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 442 de persoane au fost externate la cerere. Un număr de 71 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul COVID-19, potrivit datelor DSP Mureș.Până acum, 344 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.În județul Mureș, 777 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 2.184 de persoane se află în carantină la domiciliu”, a transmis Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Post-ul ÎNGRIJORĂTOR! Sutele de cazuri noi de COVID-19 persistă în Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole