Infracțiuni, sancțiuni și substanțe ce par a fi interzise – rezultat al unei acțiuni desfășurate de polițiști în Cristuru Secuiesc

Barurile discoteci și/sau cluburi din Cristuru Secuiesc au fost locațiile vizate de polițiștii harghiteni din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Rutier, alături de polițiști ai orașului Cristuru Secuiesc, care au efectuat controale pentru depistarea nerespectării prevederilor legale și pentru siguranța cetățenilor, de la începutul lunii noiembrie.

Astfel, în urma controalelor au fost identificate, asupra unei persoane responsabile cu menținerea unui climat optim de pază, obiecte interzise (cuțit, baston telescopic și mănuși cu insertii metalice), bunuri ce au fost confiscate, fiind întocmit un dosar penal pentru port ilegal de obiecte periculoase.
Totodată, unui administrator, al uneia dintre locațiile verificate, i-au fost aplicate sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor H.G. 301/2012 și a Legii ne. 61/1991, în cuantum total de 8.000 de lei.
Polițiștii, specializați în depistarea fraudelor economice, au aplicat o sancțiune, de 1500 de lei, pentru nerespectarea O.U.G .28/1999.
A fost identificat, asupra unei persoane, un plic ce conținea o materie de culoare albă, despre care există bănuiala ca ar face parte din categoria substanțelor interzise, ce a fost înaintat, spre analiză, laboratoarelor de profil.

  • informații furnizate de IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole