INFRACȚIONAL | Doi copii de școală primară din Botoșani au bătut și tâlhărit o bunică care ieșea din magazin

Miercuri, o femeie de 80 de ani din localitratea Broscăuți a sunat cu disperare șa 112, anunțând că a fost victima unei tâlhării. Pe fir au intrat polițiștii din Dorohoi, care după verificări specifice a dat de ura făptașilor.

Oamenii legii au stabilit că bătrâna a părăsit o unitate alimentară din municipiul Dorohoi, a fost acostată de doi minori care, prin întrebuințarea de violențe, i-au sustras un telefon mobil din buzunarul hainei, apoi au părăsit locul faptei.

Autorii faptei au fost identificați, în scurt de către polițiști, în persoana a doi minori de 11, respectiv 9 ani, ambii din municipiul Dorohoi, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să se propună o soluție procedurală.

The post INFRACȚIONAL | Doi copii de școală primară din Botoșani au bătut și tâlhărit o bunică care ieșea din magazin appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole