Independența. După ce a cumpărat zeci de seturi de pahare, primarul Rădulescu a cumpărat 20 mese și 120 scaune…

Lică Voicu/ fost primar: Dezvoltarea localităților noastre trebuie făcută prin investiții adevărate nu prin achiziții de mese și scaune. Actualul primar se laudă cu proiectele mele. Nu este în stare nici măcar să le termine…

Dezvoltarea comunei Independența continuă în jurul achizițiilor de pahare. Recent, dotarea căminelor culturale s-a completat cu 20 mese tip terasă cu 6 locuri și 120 scaune. Achiziția a costat doar vreo 100 milioane lei vechi. 

Aflăm de la fostul primar Lică Voicu că:  Acum doi ani când a plecat de la primărie am lăsat 15 mese cu scaunele aferente la căminele culturale din Vișini și Potcoava. Nu înțeleg cum s-au putut degrada aceste scaune în timpul pandemiei, când folosirea căminelor culturale a fost interzisă. Gabriel Rădulescu continuă să facă lucruri dorite de unii. El a devenit popular pentru că a dat oamenilor prin sat pentru diferite cumetrii mobilierul și vesela căminelor culturale. A dat mesajul că ajută lumea…A început cu nunți și botezuri și le dă prin sat. Ca fost primar pot să spun că investiția în mobilier nu este necesară, aveam foarte puține evenimente, iar la Căminul cultural din Independența dotarea era cu scaune tapițate, noi, mese noi…

Investițiile lui Rădulescu sunt lucruri mărunte. Așa a fost și socrul lui înainte, nu s-a implicat în cele mari cu adevărat necesare. Astea sunt populare: să tai iarba, să vorbești cu omul…să-i dai un scaun la nuntă. Investițiile sunt complicate, mai grele…Rădulescu se laudă și el cu ce i-am lăsat eu ca proiecte. Cu proiectul realizat de Ecoaqua el nu are nici o legătură. Tot pentru realizarea cărților funciare, acestea au fost realizate de mine și predate acum 7-8 ani. Dacă mă iau după comentariile lui Rădulescu de acum un an jumătate, spunea că în 6 luni vom avea sală de sport. Mai are foarte mult până să o termine. S-a lăudat că va introduce în toamnă apa în Vișini și Potcoava. Uite că a venit toamna și de abia s-a semnat contractul. Nu poate…Ar trebui să spună la oameni și despre prețul apei care s-a dublat de când i-am predat primăria. Gestionarea gunoaielor se face cu buldozerul. A venit, l-a împins și l-a făcut morman lângă platformele făcute în mandatul meu. Gunoiul s-a tasat acum o săptămână ca să aibe loc și altul…Nu se implică și nu se deranjează. Acum nu se implică cu nimic. Ce vorbim…Ziua comunei s-a făcut tot cu formațiile aduse de mine. I-am lăsat sistem de supraveghere cu 23 de camere de 1 miliard jumate el a făcut alta cu 40 de camere de 4 miliarde… Una a spus în campanie, alta face…arată fostul primar Lică Voicu. 

Faptul că nu poate să facă nimic este remarcat din lucruri simple.Avem și noi un tractor cumpărat prin fonduri europene care trage vidanja, o remorcă…Nu a fost în stare să schimbe ușa ruptă de la tractor / a pus una de PFL. Lăsați-l să vadă lumea ce capabil și cât de competent este acest primar…De doi ani nu a fost în stare să pună ușa la tractor. O ușă de 10 milioane…Nu este în stare să scrie ce a inițiat, ce a făcut el. Toată ziua spune ce am făcut eu. Nu poate mai mult…a arătat fostul primar Lică Voicu. 

Veselă de 32 milioane de lei vechi pentru Primăria Independența

Dezvoltarea comunei Independența cunoaște un progres considerabil pe mandatul primarului Gabriel Rădulescu. Preocupat pentru foarte buna desfășurare a evenimentelor organizate de primărie sau cetățeni, acesta a cumpărat prin SEAP vesela necesară.

 

18 seturi de pahare whisky, alte 18 seturi de pahare cu picior, 18 seturi de cafea arcopal, 15 termose de 1,5 litri, 15 fețe de masă pentru 12 persoane au fost considerate drept prioritate pentru a fi achiziționate. În acest timp s-a furat dușumeaua, ușile, gardul și sobele de la școala Vișinii pentru că s-a retras paza și nu s-a instalat vreun sistem de supraveghere. IPJ Călărași chiar a sancționat cu amendă acest lucru. Aveam pază comunală eficientă în comună și Rădulescu a desfințat-o. Nu știu ce rațiune a avut în condițiile în care furturile s-au înmulțit – a arătat fostul primar Lică Voicu, pentru Atitudinea din Călărași. 

 

Post-ul Independența. După ce a cumpărat zeci de seturi de pahare, primarul Rădulescu a cumpărat 20 mese și 120 scaune… apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Sursa: AtitudineaDinCalarasi.ro – vezi articolul

Alte articole