Incident deosebit de grav în Liga a III-a

Au fost momente de panică la meciul dintre Sporting Liești și Metalul Buzău, din Liga a III-a. Portalul echipei din Liești a căzut secerat la pământ, după ce a fost lovit în plină figură de un jucător advers.

Fotbalistul lovit și-a pierdut cunoștința pe teren, suferind o comoție severă. A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD de la Galați

Portarul Cosmin Vădeanu a primit îngrijiri medicale la fața locului, de la un echipaj de Ambulanță privat, aflat pe stadionul din Liești, până la sosirea elicopterului SMURD.

Sportivul a fost stabilizat și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Galați, cu elicopterul. Potrivit echipajului SMURD, fotbalistul rănit este în stare stabilă, cu un traumatism facial sever. Va fi investigat suplimentar la Unitatea de Primire a Urgențelor, urmând a fi stabilit diagnosticul final.

Partida dintre Sporting Liești și Metalul Buzău a oprită pe toată durata intervenției echipajelor de salvare. A fost reluată apoi și s-a încheiat cu victoria gazdelor din Liești, scor 1-0.

Atât suporterii de pe stadion, cât și clubul Sporting Liești îl acuză pe arbitrul întâlnirii de lipsă de reacție, dar și de lipsă de omenie. Suporterii susțin că arbitrul a împiedicat aterizarea elicopterului SMURD minute în șir, refuzând să oprească meciul.

„Dl Arbitru.. ești 0 atât ca și arbitru, dar mai ales ca și OM”, a scris Sporting Liești pe pagina sa de socializare.

Sursa: ExpressDeDunare.ro – vezi articolul

Alte articole