Începe Vara Festivalurilor din Borsec

Și în această vară Primăria Borsec a pregătit programe interesante și variate. Scopul este de a oferi experiențe de neuitat atât locuitorilor din Borsec, cât și oaspeților.

Oferta din acest an este specială prin faptul că oferim evenimente de stiluri și teme diferite, astfel încât oricine își poate găsi oportunitatea de relaxare potrivită.”, se precizează într-un comunicat al Primăriei Borsec.

Evenimentul de deschidere a verii este Festivalul Random Festival, care va avea loc în acest weekend. Evenimentul de două zile are ca invitat principal pe Bagossy Brothers Company, dar programul include și alți interpreți populari , precum Contrast Live Band, Dinamic, Dreamflow, Friday Rehab și Dalma.

Două săptămâni mai târziu, între 19-21 iulie, va avea loc Ceaun Borsec Festival. Acest eveniment pe lângă programele muzicale oferă și experiențe gastronomice pentru vizitatori. Printre interpreți se numără Zdob și Zdub, Parno Graszt, Kale Lulugyi și Cuibul.

Începutul lunii august este rezervat Zilelor Orașului Borsec. Între 2-4 august cei interesați vor avea parte de programe variate și interpreți renumiți, care vor asigura o distracție pe cinste. Printre artiști se numără Cargo, Alina Eremia, 3+2 Együttes, Bekecs Néptáncegyüttes, No Sugar și DJ Sasha Lopez.

În încheierea sezonului de festivaluri, între 16-18 august, va avea loc Borsek Fest – Festivalul Nostalgiei, care evocă atmosfera vremurilor de altădată. La eveniment vor cânta Vintage Dolls, Mirabela Dauer, Operettissimo, Csíki Kamarazenekar, Amigo Band și LeV&End.

Evenimentele orașului Borsec oferă oportunități excelente de relaxare și acumulare de experiențe, prin diversitatea muzicii, culturii și gastronomiei. Să înceapă Vara Festivalurilor din Borsec!

Sursa: Ziar Harghita.

Sursa: ZiarHarghita.ro – vezi articolul

Alte articole