Încep să “scape” de Bărbulescu și Marinescu

Încep să “scape” de Bărbulescu și Marinescu

Intensitatea antrenamentelor, din punct de vedere fizic, a cantonamentului de la Kartepe începe să scadă, iar jucătorii Petrolului au tot mai mult ocazia să lucreze cu mingea. Partea cea mai grea pentru un jucător, aceea de început a fiecărei perioadă de pregătiri, dedicată acumulărilor fizice, se apropie de final pentru petroliști.

De mâine vor începe jocurile de verificare și, în consecință, și antrenamentele vor urma mai mult latura tactică, astfel încât Bebe Bărbulescu și Laurențiu Marinescu, oamenii din staff responsabili cu pregătirea fizică, redevin ceva mai populari printre jucători. „Băieții sunt ok, s-au pregătit și au trecut cu bine peste perioada cea mai grea. Am reușit să-i integrăm și pe cei care ni s-au alăturat pe parcurs și important este că nu există probleme de natură medicală. De acum înainte se va lucra mai mult tactic, pentru că încep jocurile de pregătire, dar, evident, vom atinge, în paralel, componenta fizică, până aproape de începerea campionatului”, a declarat Bărbulescu.

Prima partidă de verificare a verii se va disputa mâine, adversara echipei petroliste fiind echipa moldoveană Dinamo-Auto Tiraspol. Întâlnirea se va disputa la Kartepe, de la ora 17.00, aceeași și în România. Apoi, până la finalul stagiului din Turcia, echipa lui Nae Constantin va mai susține trei jocuri amicale, cu Beykoz 1908 S. K. D. (25 iunie, Turcia), Al Markhiya SC Doha (27 iunie, Qatar) și Al Shamal SC (30 iunie, Qatar). Sursa:fcpetrolul.ro

Sursa: ph-online.ro – vezi articolul

Alte articole