Incendiu la studiourile Cinecitta din Roma

Un incendiu s-a declanşat la legendarele studiouri Cinecitta din Roma şi, deşi au existat temeri privind o evoluţie dezastruoasă în plină perioadă de secetă istorică, pagubele materiale au fost în cele din urmă mici, au precizat reprezentaţi ai studiourilor şi ai pompierilor, informează AFP.

Focul, care degaja fum negru şi dens vizibil de la o distanţă de mai mulţi kilometri, a izbucnit în timpul după-amiezii pe un platou din carton care reconstituie Florenţa din perioada Renaşterii.

”Incendiul a fost stins. Nu au fost nici răniţi, nici persoane intoxicate, nici pagube materiale grave”, a anunţat un purtător de cuvânt al studiourilor, Marlon Pellegrini, într-un comunicat. Distrus în întregime, platoul urma să fie demontat, au explicat pompierii pe Twitter.

În 2007, un incendiu spectaculos a devastat o magazie unde erau depozitate decoruri din supraproducţia de televiziune anglo-americană ”Rome”, care vorbeşte despre naşterea Imperiului Roman.

AFP

(www.agerpres.ro)

Foto: www.realitatea.net

Post-ul Incendiu la studiourile Cinecitta din Roma apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole