Incendiu într-un bloc din București. Explozie puternică în vârful unei clădiri. Clotilde Armand anunță primele măsuri. Update

Noapte agitată în sectorul 1 din București. Un incendiu s-a pornit într-un bloc cu 12 etaje. S-a acționat cu 11 autospeciale de stingere și 2 autoscări.

Tragedia s-a produs într-un bloc aflat în construcție pe strada Parcului, în apropiere de Romexpo. Din primele informații se pare că au ars butoaie cu smoală și carton bituminat, iar suprafața afectată este de aproximativ 500 mp.

Au fost degajări însemnate de fum, au transmis reprezentanții ISU. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar flăcările au fost stinse.

Incendiu într-un bloc din București. S-a auzit o bubuitură puternică

Inițial s-a acționat de la înălțime cu autoscara, echipele de pompieri au urcat la ultimul nivel și pentru a stinge flăcările produse după explozie, au transmis reprezentanții ISU.

Foto: Facebook

”Nu e nimeni în pericol, nu erau locatari în bloc. Pompierii fac tot posibilul sa lichideze incendiul. Am fost informat că nu este pericol de extindere”, a transmis Raed Arafat la Antena 3.

Clotilde Armand a dispus verificări cu privire la modul în care au fost emise autorizaţiile de construire.

”Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dispus în această seară să se facă verificări în cazul proprietarului imobilului din strada Parcului nr. 20, privind modul în care au fost emise autorizaţiile de construire.

Poliţiştii locali de la Ordine Publică au ajuns la locul incendiului şi acordă suport echipajelor ISU, care au izolat perimetrul”, a transmis, sâmbătă seară, Primăria Sector 1.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole