Incendiu într-o gospodărie din Darabani! Un depozit de lemne și două adăposturi de animale au luat foc

Pompierii Punctului de Lucru Darabani si voluntarii SVSU au intervenit în această după amiază pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o gospodarie din localitate.
Când au ajuns la fața locului, focul se manifesta la un depozit de material lemnos, la un adăpost pentru animale din aceeași gospodărie, dar și la un alt adăpost din gospodăria vecină. Echipele de intervenție au reușit să limiteze extinderea flăcărilor la celelalte anexe din cele două gospodării.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un jar/scânteie de la o sobă, unde era preparată hrana pentru animale. Au ars parțial cele două adăposturi de animale, aproximativ 2 mc de material lemnos și un copac din apropierea focarului.

The post Incendiu într-o gospodărie din Darabani! Un depozit de lemne și două adăposturi de animale au luat foc appeared first on Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani.

Sursa: GazetaBT.ro – vezi articolul

Alte articole