Incendiile fac prăpăd. Un mort și doi bătrâni intoxicați cu fum

În această perioadă în care gerul pare să pună stăpânire pe România sunt exploatate la maxim sursele de încălzire a locuințelor. Din păcate, multe dintre acestea nu funcționează la parametri normali, nu sunt verificate corespunzător ducând la producerea de incendii cu pagube materiale deosebite și, ce este mai grav, la pierderea de vieți omenești.

Aseară, în comuna Băleni, din județul Dâmbovița, doi bătrâni, soț și soție, de 76, respectiv 73 de ani, s-au intoxicat cu fumul degajat de soba care le încălzea camera în care locuiau. Cele două victime au fost scoase din casă inconștiente. În urma manevrelor de resuscitare întreprinse de echipă medicală sosită la fața locului, femeia și-a revenit fiind acum în afara oricărui pericol. În schimb, bărbatul a trebuit să fie transportat la Spitalul Județean de Urgență pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

Un alt incendiu, produs câteva ore mai târziu în localitatea Dițești, s-a soldat cu pierderea unei vieți omenești. Pentru stingerea focului care a cuprins locuința au intervenit pompierii de la Detașamentul din Moreni.

O altă casă a ars tot noaptea trecută în satul Glogoveanu. Incendiul a fost stins de pompierii militari de la Garda de Intervenție de la Vișina. Din fericire, nu s-au înregistrat pierderi de vieți omenești.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole