Încă o dispariție în Olt. Un bărbat de 41 de ani este de negăsit. Polițiștii au fost alertați și îl caută. Apel și la populație

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliu său, ieri dimineață, și nu a mai revenit.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești au fost sesizați, duminică seară, de un bărbat din comuna Bârza cu privire la faptul că, ieri dimineață, în jurul orelor 09:30, PANTAZI MIHAI CĂTĂLIN, de 41 de ani, din aceeași localitate, ar fi plecat cu caprele la păscut pe un izlaz din apropierea domiciliului şi nu a mai revenit, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie astenică, aproximativ 60-65 de kilograme, păr șaten, tuns scurt, ochii negrii, fața ovală, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni trei sferturi de culoare neagră, bluză cu mânecă lungă de culoare neagră cu dungi albastre, șapcă de culoare albă și încălțat în pantofi sport de culoare neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Sursa: olt-alert.ro – vezi articolul

Alte articole