În săptămâna “Mândriei de a fi Gay” din Cluj, în numele “toleranței”, 4 actori își bat joc de creștini!!!

Spectacol de teatru prezentat luni seară pe o scenă din Cluj, cu ocazia Săptămânii Mândriei Minorităților Sexuale. Piesa se numește „Eu sunt! Și?”, titlul făcând trimitere la moda recunoașterii publice a orientării sexuale sau de gen, celebrul ”coming out” și la faptul că acest lucru nu trebuie să intereseze pe nimeni.

La un moment dat, cei patru actori, îmbrăcați în versiuni pornografice ale hainelor călugărești, taie legume, folosind ca fund o icoană a Mântuitorului. E o blasfemie? Doar dacă autorul ar fi creștin, altfel e doar o jignire adusă credinței altor oameni. O palmă în plus dată unor oameni învățați, din păcate, să întoarcă și celălalt obraz, iar în ultimul timp au făcut-o de atâtea ori încât capul le e un titirez!

În fine, acum, la a treia prezentare, secvența cu călugărițele cu barbă a atras reacții publice în mediul online, dar și prin sesizarea Consiliului pentru Combaterea Discriminării. Aș vrea să se sesizeze și să ne răspundă o dată pentru totdeauna dacă palmele sunt normale. Nu de alta, dar să ne călim obrajii pentru palmele ce vor urma sau să îngroșăm obrazul pentru a răspunde cum se cuvine.

Citește tot articolul aici: Evz.ro

Sursa: CunoasteLumea.ro – vezi articolul
Fără categorie 20

Alte articole