În ce penitenciar va petrece Liviu Dragnea următorii 3 ani și 6 luni. Astăzi va fi încarcerat!

S-a aflat în ce penitenciar va petrece Liviu Dragnea 3 ani și șase luni de închisoare! Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive, iar președintele PSD va pleca din fruntea partidului direct la Penitenciarul Rahova! Acesta va ți ținut timp de 21 de zile în carantină!

S-a aflat în ce penitenciar va petrece Liviu Dragnea următorii 3 ani

La primirea în penitenciar, condamnaţii sunt supuşi unor măsuri sanitare şi de igienă. După echipare, sunt conduşi şi repartizaţi – cu respectarea criteriilor de separare -în camere. Persoanele private de libertate primesc un set de produse igienico-sanitare aprobate de directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Deținuții se repartizează în secţia de carantină şi observare, pentru o perioadă de 21 de zile. Sunt cazate separat pe camere, în funcţie de sex şi vârstă, precum şi de alte cerinţe legale, de ordine interioară sau de siguranţă.

În ce penitenciar va petrece Liviu Dragnea
Liviu Dragnea va sta in carantina timp de 21 de zile

Liviu Dragnea va rămâne în carantină timp de 21 de zile

În perioada de carantină şi observare se desfăşoară activităţi de evaluare şi intervenţie iniţială, se efectuează examene medicale şi se dispun măsuri de informare şi documentare, sub pază şi supraveghere, în condiţiile stabilite prin regulamentul de aplicare a legii.

Condamnaţilor aflaţi în prima zi de deţinere li se efectuează examenele medicale şi vaccinările necesare, într-o perioadă de 72 de ore, iar, după caz, se vor lua unele măsuri igienico-sanitare adecvate pentru intrarea în colectivitate, potrivit normelor stabilite de Ministerul Sănătăţii. Medicul urmează să stabilească starea sănătăţii şi a capacităţii de muncă în primele 21 de zile de detenţie.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole