Imagini violente! Un elev de liceu a fost bătut de un jandarm în Mihăilești înainte de proba de Bacalaureat

Imagini reprobabile vin din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, de la liceul industrial „Tiu Dumitrescu”. Un jandarm a lovit un elev chiar înainte ca acesta să susțină proba de bacalaureat. El a făcut acest gest în fața colegilor tânărului. Părinții au depus plângere imediat după acest gest al jandarmului iar autoritățile s-au sesizat și vor dispune un control pe acest subiect.

Un jandarm din Mihăilești a lovit un elev înaintea examenului de Bacalaureat

Scena a avut loc luni dimineață, înainte de proba competențelor digitale. Se pare că jandarmul și-a pierdut nervii după ce un elev i-ar fi adresat injurii. Acesta a decis să meargă să își facă singur dreptate. VEZI VIDEO AICI

Astăzi dimineaţă (miercuri -n.r.) ne-au fost arătate nişte imagini în care un subofiţer loveşte un elev. Luni, la liceul “Tiu Dumitrescu” din oraşul Mihăileşti a avut loc evenimentul. Jandarmeria asigura măsurile de ordine şi linişte publică la bacalaureat şi a spus că le-a atras atenţia unor elevi că fac zgomot, iar un elev i-a adresat injurii”, a declarant Nicoleta Beianu, purtător de cuvânt Jandarmeria Giurgiu.

Jandarmul care a lovit un elev înainte de Bacalaureat și-a dat demisia

Părinții elevului au depus plângere iar subofițerul în vârstă de 40 de ani, și care lucrează în Jandarmerie din 2005, și-a depus demisia. De altfel, instituția a anunțat că a dispus un control în acest caz.

“Conducerea unităţii din care face parte jandarmul a vizionat imaginile care surprind incidentul şi a demarat activităţile necesare pentru punerea la dispoziţia Parchetului Militar a tuturor informaţiilor, în vederea soluţionării cât mai urgente a cauzei. Jandarmeria Română dezaprobă cu fermitate astfel de comportamente individuale care aduc atingere onoarei şi demnităţii militare şi lezează integritatea fizică a persoanei, şi se delimitează de atitudinea jandarmului implicat în incident. Pentru evitarea pe viitor a unor situaţii de acest gen, conducerea Jandarmeriei Române a dispus constituirea unei comisii de verificare şi control, care va analiza cauzele ce au condus la producerea acestui eveniment”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Române, trimis pentru Mediafax.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole