Imagini noi de la nunta Simonei Halep. Şi-a schimbat rochia şi a încins ringul de dans pe ritmuri machedoneşti. Video exclusiv

Petrecerea nunţii Simonei Halep cu Toni Iuruc este în toi, la “Fratelli Beach & Club” din Mamaia, iar invitaţii se simt foarte bine. Atmosfera este una excelentă, iar invitaţii au încins ringul de dans.

FANATIK îţi oferă noi imagini video în exclusivitate de la petrecere. Simona Halep a schimbat rochia pe care a purtat-o în timpul cununiei civile şi a trecut la joc, pe ritmurile artistului Pindu.

Imagini noi de la nunta Simonei Halep: cum arată noua rochie

Apariţia artistului Pindu, apreciat pentru melodiile machedoneşti, i-a ridicat pe oameni de la mese, iar toată lumea a început să danseze pe ritmurile pieselor atât de cunoscute.

Înainte să urce pe ringul de dans, Simona Halep şi-a schimbat rochia. Dacă în prima parte a petrecerii a purtat o rochie lungă, de culoare crem, cu inserţii aurii şi brodată în partea de sus, jucătoarea de tenis a ales să poarte o rochie albă pe timpul serii.

Simona Halep a dansat cu Toni Iuruc, dar şi cu Stere şi Tania, părinţii ei, iar restul invitaţilor i-au urmat imediat.

Dan Bittman a cântat în startul petrecerii

Printre artiştii invitaţi, la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, s-a aflat şi Dan Bittman, solistul trupei Holograf. Artistul a cântat celebrele piese “Ţi-am dat un inel” şi “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, iar invitaţii l-au acompaniat.

“Sunt foarte fericit că voi cânta la un asemenea eveniment. Mă bucur enorm pentru Simona, sper să aibă copii frumoși, cum sunt și ei.

Le doresc numai iubire, că asta e cea mai importantă. Voi veni să cânt cu Marius Bațu, colegul meu, și avem câteva melodii în deschidere”, a declarat Dan Bittman pentru FANATIK.

Meniu de cinci stele la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

FANATIK a prezentat în exclusivitate meniul de cinci stele de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Invitaţii au parte de preparate alese, într-un meniu de o bogăție ca-n filme.

Printre preparatele servite se regăsesc, printre altele, piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie, scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice, terină de foie gras cu trufe, celebrele sarmale sau muşchi de vită maturat de origine Argentina.

Barul este bine aprovizionat, cu băuturi de lux, şi este la discreţia invitaţilor. Printre licori descoperim şampanie Dom Perignon, whisky-ul Johnnie Walker sau vodca Beluga, toate produse premium.

Articol preluat de pe FANATIK.RO.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole