Imagini înfiorătoare cu accidentarea suferită de Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan! Prima reacţie a impresarei: “O să revină de 1000 de ori mai puternică!”. VIDEO în premieră

FANATIK îţi prezintă imagini înfiorătoare cu accidentarea suferită de Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, în timpul meciului Ole Miss – Sam Houston din NCAA (campionatul universitar de baschet din SUA). Sportiva de 19 ani este legitimată la formaţia gazdă, echipa Universității Mississippi.

Cum s-a accidentat Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, într-un meci din NCAA

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, s-a accidentat în primul sfert al meciului Ole Miss – Sam Houston. În timpul unui duel sub coş, sportiva de 19 ani s-a lovit genunchi în genunchi cu una dintre adversare şi s-a prăbuşit de durere. Imediat, pe parchetul sălii şi-a făcut apariţia echipa medicală, care i-a acordat primele îngrijiri.

FANATIK a intrat în posesia imaginilor video din momentul accidentării lui Sarah Dumitrescu, momentele fiind unele greu de urmărit, mai ales în condiţiile în care verdictul medicilor a fost unul dur. Sportiva de 19 ani a suferit o ruptură de ligamente şi va fi operată marţi.

Anamaria Prodan a văzut în direct la TV accidentarea suferită de Sarah Dumitrescu

Anamaria Prodan a oferit o primă reacţie în exclusivitate pentru FANATIK după accidentarea suferită de Sarah Dumitrescu în NCAA. Impresara a dezvăluit că a văzut în direct la TV imaginile înfiorătoare.

“Am văzut pe ESPN meciul în direct. Acum sunt lângă ea. O să revină de 1000 de ori mai puternică. Va face perfect recuperarea şi o va începe imediat după operaţie. O învăț mereu că ce nu te omoară te face mult mai puternică . Este sportivă de performanță și astea sunt accidentările sa zicem ‘firești’ în viața unei sportive. Mai ai și momente grele. Trebuie să treci peste ele cu capul sus”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Sarah Dumitrescu, susţinută de colegele şi antrenorii de la Ole Miss

Imediat după accidentarea suferită, Sarah Dumitrescu a fost consolată de colegele ei, dar şi de Yolett McPhee-McCuin, antrenorul lui Ole Miss. Aceasta a postat un mesaj emoţionant pe contul personal de Twitter.

“Pe câtă bucurie aduce sportul, este o parte urâtă a sa, iar asta este dată de accidentările urâte. Inima mea e frântă pentru Sarah. Ea este iubită de colegele de echipă, de staff și de comunitatea Oxford și sunt sigură nu doar că-și va reveni din asta, dar că va reveni mai puternică”, a fost mesajul lui Yolett McPhee-McCuin.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole