Imaginea zilei la Londra, un mesaj de la Cluj

„Mi-e dor de tine” a fost mesajul luminos amplasat pe podul Elisabeta care a emoționat Clujul în iarna lui 2018. A fost imaginea zilei la Londra duminică, 11 noiembrie, în ziua primului tur al alegerilor prezidențiale în România.

„Înțeleg că “MI-E DOR DE TINE” din Londra e una dintre imaginile zilei de azi. Şi îi înțelegem încărcătura emoțională şi suntem onorați. Dar noi am putut face doar atât pentru prietenii şi cunoscuții plecați departe de casă.
Cei care ne obțin azi şi mâine şi de fiecare dată voturile sunt cei care trebuie să înceapă să îi aducă acasă.
Şi noi trebuie să ne asigurăm că ei nu uită asta”, a scris pe Facebook clujeanul Andi Daiszler, inițiator al proiectului.

Echipa Lights ON Romania a inaugurat în urmă cu trei zile instalația Mi-e Dor de Tine în Canary Wharf, Londra, în prezența Excelenței Sale, Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, domnul Dan Mihalache, și a singurului lord britanic de origine română, Sir George Iacobescu.

Instalația de lumină „Mi-e Dor de Tine” este produsă de Asociația Daisler, printr-un demers unic de asociere între festivalul Lights ON Romania și festivalul britanic Canary Wharf Winter Lights.

Anul trecut, aceiași organizatori au făcut senzație cu luna instalată în Biserica Piariștilor din Cluj-Napoca.

The post Imaginea zilei la Londra, un mesaj de la Cluj appeared first on City News.

Sursa: CityNews.ro – vezi articolul

Alte articole