Îl recunoști? Acum 17 ani se fotografia cu Teo Trandafir și nu îl cunoștea nimeni. Acum e vedeta

Putini sunt cei care il mai recunosc pe baiatul din imagine. Cu siguranta ca la momentul in care a fost facuta fotografia nu se gandea de loc ca va ajunge atat de departe.

Imaginea a fost postata chiar de colega sa, Teo Trandafir, pe contul personal de Instagram. Da, este vorba despre Bursucu!

Pe atunci, Bursucu era un tanar dansator, dar si un fan al cunoscutei prezentatoare TV si nu isi imagina ca intr-o zi, va lucra impreuna cu cea pe care o admira atat de mult.

Viata lui Adrian Cristea, cunoscut si ca Bursucu s-a schimbat radical in momentul in care a participat la emisiunea Dansez pentru tine, in calitate de coregraf, scrie stiriactuale.net.

 

Acesta s-a indragostit de televiziune si acum soarta l-a adus impreuna cu Teo Trandafir, al carei admirator era inca din tinerete.

Acum insa, Bursucu nu mai este doar un simplu fan al vedetei, devenind chiar colegul ei de emisiune. Cei doi prezinta emisiunea Teo Show, difuzata de Kanal D.

Bursucu este acum un cunoscut prezentator tv si are o familie fericita. Acesta este de ceva vreme impreuna cu Andreea alaturi de care are si o fetita, iar nasa este nimeni alta decat Teo Trandafir, colega lui de emisiune.

In copilarie, Bursucul, voia sa fie fotbalist

Desi dorinta lui cea mai mare in copilarie era sa devina fotbalist, Adrian Cristea a ajuns un coregaf foarte apreciat si un cunoscut om de televiziune.

Pasiunea pentru lumea spectacolului si-a descoperit-o de la o varsta frageda. Atunci cand s-a inscris in grupul Meloritm, care functiona la Palatul Copiilor din Bucuresti.

La doar 7 ani, Bursucu a inceput sa cocheteze cu televiziunea. Trupa a fost cooptata intr-o serie de aparitii in emisiuni, dar si in concertele de la Sala Palatului.

The post Îl recunoști? Acum 17 ani se fotografia cu Teo Trandafir și nu îl cunoștea nimeni. Acum e vedeta appeared first on Romania News.

Sursa: news-white.com – vezi articolul

Alte articole