Iarna nu va lua prin surprindere Sighișoara!

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat că în dimineața zilei de sâmbătă, 14 noiembrie, au fost prezentate spre verificare utilajele destinate deszăpezirii pentru sezonul rece 2020 – 2021 în municipiul Sighișoara.

,,Am fost și la sediul SC Schuster Ecosal – concesionarii contractului pentru deszăpezire în întreg municipiul Sighișoara – pentru a vedea exact stadiul în care se află baza de deszăpezire și stadiul de aprovizionare. Ne bazăm și pe o bună colaborare cu voi, cetățenii orașului. Atunci când se impune, va trebui să facilităm trecerea utilajelor de deszăpezire în spațiile mai înguste și să parcăm mașinile ținând cont și de acest aspect. Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Operativ pentru executarea serviciilor de deszăpezire în Municipiul Sighișoara va fi supus spre aprobare Consiliului Local Sighișoara în ședința de luna aceasta”, a anunțat primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu.

Andreea ȚIȚIU

Post-ul Iarna nu va lua prin surprindere Sighișoara! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Sursa: zi-de-zi.ro – vezi articolul

Alte articole