HANDBAL. Cea mai frumoasă competiție a acestui weekend, asigurată de micile handbaliste giurgiuvene…!

Sala de sport a Școlii numărul 10, din Giurgiu a găzduit sâmbătă, 18 martie, probabil cea mai frumoasă competiție handbalistică a weekend-ului, Cupa Primăverii de handbal junioare 3 și 4.

Competiția a fost organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret – Giurgiu,  cu sprijinul Asociației Județene de Handbal Giurgiu. Evenimentul a reunit la start fete de la clubul ”Dunărea Giurgiu” (antrenor Relu Dorin Lixandru), ”Școala nr.10” – Giurgiu (prof.Ion Daniel) și clubul ”Constelația Giurgiu” (prof.Nicoleta Tudor).

Micuțele handbaliste au fost extrem de fericite pentru participarea la această competiție, care le-a oferit un pic din adrenalină și totodată ambiție viitoarelor campioane.

Încă o dată, felicitări  pentru antrenorii și profesorii care le pun copiilor mingea de handbal în mână, cu speranța că va veni ziua în care munca lor va fi apreciată și respectată așa cum merită.

Arbitrajul a fost asigurat de tinerii arbitri din cadrul Comisiei Județene de Arbitri de handbal Giurgiu.

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Giurgiu, prin directorul acesteia, Silviu Hroniade, a premiat sportivele participante cu mingi de handbal și echipament sportiv.

(Costel Spînu)

Foto: Costel Nicolae 

Sursa: JurnalGiurgiuvean.ro – vezi articolul

Alte articole