Hai să bem un ceai la faimosul The Bridge Tearooms din Anglia!!! (Foto)

Casa care găzduiește azi sala e ceai The Bridge Tearooms are o istorie lungă.

Construită inițial în 1502 cu un singur etaj, clădirea a avut un al doilea nivel adăugat în 1675. A fost casa și atelierul unui croitor și apoi a fierarului local care își conducea afacerea din forja de alături.

După ce a fost folosită ca magazin de antichități pentru o vreme, în cele din urmă casa a devenit sală de ceai începând cu anul 1989.

Judecată ca fiind „aproape perfectă” și premiată ca cea mai bună sală de ceai din Marea, The Bridge Tea Rooms oferă cele mai bune preparate tradiționale britanice după-amiaza, prânzuri și mese ușoare pe tot parcursul zilei.

Locul este plin de porțelanuri delicate, cele mai fine ceaiuri de frunze și personal prietenos îmrăcat în costume victoriene care servesc prăjituri de casă, produse de patiserie și sandvișuri.

Are pereți de piatră, lambriuri din lemn de culoare închisă, portrete formale pe pereți și muzică de cameră.

Ideea temei victoriene de la The Bridge Tea Rooms a fost introdusă de proprietarii anteriori, în concordanță cu istoria saloanelor de ceai care a început în Marea Britanie din secolul al XVIII-lea.

Într-o perioadă cu standarde morale stricte, saloanele de ceai au oferit unul dintre primele locuri în care femeile din epoca victoriană puteau să bea o băutură fără o escortă masculină și să nu își riște reputația.

Astăzi, The Bridge Tea Rooms întâmpină mulți clienți diferiți din întreaga lume. Situată la doar opt mile de orașul balnear Bath și Bradford-on-Avon în sine o destinație turistică populară, locul este o oprire regulată pentru petreceri cu autocarul.

The post Hai să bem un ceai la faimosul The Bridge Tearooms din Anglia!!! (Foto) first appeared on Cunoaste lumea.

Sursa: CunoasteLumea.ro – vezi articolul

Alte articole