Gigi Becali și-a distrus atacanții: „Hora se plimbă, Florinel ia poziția lui Ronaldo și dă pasă la portar”

Lui Gigi Becali nu i-a picat deloc bine remiza albă obținută de FCSB pe terenul lui Sepsi, iar atacanții au fost luați în vizor de patronul roș-albaștrilor. 

Gigi Becali și-a distrus atacanții

Becali i-a criticat pe Hora și pe Florinel Coman, pe cel din urmă comparându-l cu Ronaldo, doar la maniera de pregătire a unei lovituri libere, însă nu și asupra execuției. Finanțatorul FCSB știe și motivul pentru care FCSB nu a câștigat cu Sepsi: jucătorii sunt cu gândul la jocurile din cupele europene, următoarea partidă fiind programată joi, în deplasare, cu armenii de la Alashkert.

„Nu pot să zic că mi-a plăcut pentru că nu am câștigat jocul, dar nu pot spune nici că nu mi-a plăcut pentru că am avut ocazii clare. Cea mai mare ocazie a fost a lui Coman, trebuia să bage mingea în poartă. Și Cristea pe final la fel. Coman ia poziția lui Ronaldo la lovituri libere și dă pasă la portar. Trebuie să vorbească cu Ronaldo.

Asta e situația. Nu avem atacant. Hora se plimbă pe acolo, nu e atacant. Îl așteptăm pe Bizon. Nu mă așteptam să joace atât de slab Hora. Ovidiu Popescu și-a făcut foarte bine datoria. Am avut penalty la Cristea, la un corner. Cred că și la Hora a fost penalty, când a fost tras cu mâna. Dar cred că și ei au avut penalty, după un fault al lui Planic.

Problema noastră acum e că sunt cupele europene. Jucătorii se gândesc la cupele europene. Nu pot să fiu supărat. Am dominat jocul, dacă înscria Coman, ăla era meciul. Toți jucătorii au venit obosiți de la lotul național. Cei trei care au fost. Au fost schimbări bune la pauză. Așa e la FCSB. Antrenorul decide, face ce vrea el. Eu nu mă bag” – – a spus Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la TV Digi Sport.

Articol preluat de pe Fanatik.ro.

Sursa: Fanatik.ro – vezi articolul

Alte articole